Zeeman NL
NederlandWijzig
Zeeman NL
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Portugal
Spanje

Werken op kantoor

Contact

Hulp nodig?

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag over een vacature bij ons op kantoor? Of heb je hulp nodig bij het solliciteren?  

Misschien staat het antwoord op jouw vraag al tussen de veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om de vacature parttime in te vullen?

Voor de meeste vacatures is het mogelijk om de vacature voor 4 dagen per week in te vullen (32 uur). In sommige gevallen is minder uur ook mogelijk. Dit staat dan bij de vacature vermeld. Je kunt bij twijfel ook contact opnemen met de Recruiter (de contactgegevens vind je onderaan de vacature).

Wanneer krijg ik een reactie op mijn sollicitatie?

Wij proberen om jou altijd binnen 48 uur een reactie te geven. Soms duurt het iets langer, maar maximaal 1 week. Wacht jij al wat langer? Dan kan je altijd de Recruiter bellen (onderaan de vacature) of stuur een reply op de mail met jouw sollicitatiebevestiging.

Kan ik vanuit huis werken?

Voor bijna alle vacatures op kantoor is dit mogelijk. Wij hebben het beleid dat je minimaal 2 dagen per week aanwezig bent op kantoor. Op deze manier houd jij binding met Zeeman en jouw team. De overige dagen mag jij zelf invullen. Deze kan je dus vanuit huis werken of ook vanuit kantoor.

Voor elke gewerkte thuiswerkdag (8 uur) ontvang je een vergoeding van 3 euro. 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Bij elke vacature hebben wij het sollicitatieproces vermeld. Na jouw sollicitatie zullen wij telefonisch contact met jou opnemen voor een korte screening. Dit betekent dat wij een paar vragen aan jou stellen om de match in te schatten. Daarna volgt een eerste gesprek en bij een positieve afloop ook een tweede gesprek. Eventueel is er ook een (online) assessment en een derde gesprek. Dit is afhankelijk van de zwaarte van de vacature. Wil je zeker weten hoe het in elkaar zit voor de vacature waar jij op solliciteert? Neem dan contact op met de Recruiter.

Hoe bereid ik mij voor op het sollicitatiegesprek?

Sla niet alleen het adres op, maar ook de naam van de collega met wie jij het gesprek hebt.  Denk goed na over waarom jij jezelf goed vindt passen bij de vacature. Wat zijn jouw goede eigenschappen? Hier scoor je nog eens extra punten als je ook voorbeelden hierbij kan geven en goed kan uitleggen wat je geleerd hebt.  Bedenk ook goed wat je zelf wilt weten. Stel vragen die laten zien dat jij oprecht interesse hebt in het werk.  Lees goed de vacature door en verdiep je ook in Zeeman zodat jij een goed beeld hebt bij Zeeman. 

Kan ik een open sollicitatie sturen?

In verband met de privacy wetgeving kunnen wij een sollicitatie niet langer dan 6 weken na het afronden van de sollicitatie bewaren. Dit maakt ook het bewaren van persoonsgegevens in verband met een open sollicitatie lastig. Wel kan jij je aanmelden voor de job alert. Deze vind je via de bel rechtsboven op elke pagina. Op deze manier ben jij altijd op de hoogte van de meest actuele vacatures.

Het lukt mij niet om mijn CV toe te voegen. Wat nu?

  Als het jou niet lukt om een CV toe te voegen kan je deze los sturen naar [email protected]. Geef daarbij wel goed aan voor welke vacature je wilt solliciteren.   

Wat is de dresscode op kantoor?

Wij hebben een informele cultuur. Dat betekent dat jij zeker niet in pak hoeft te komen naar jouw sollicitatiegesprek. Natuurlijk mag het wel! Maar kleed je vooral altijd maar de functie waar jij op solliciteert én waar jij jouzelf prettig in voelt. Daarbij zorgt een goede verzorgde outfit gewoon voor meer zelfvertrouwen en een goede eerste indruk.

Heb je toch nog een vraag?

Contactpersoon

Voor vragen over het werken op kantoor kan je contact opnemen met onze Recruiter:

Inge de Graaf

Recruiter
06-54722140

Meld je aan voor de job alert