Zeeman NL
NederlandWijzig
Zeeman NL
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Portugal
Spanje

Werken in de winkel

Contact

Hulp nodig?

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag over een vacature in de winkel? Of heb je hulp nodig bij het solliciteren?  

Misschien staat het antwoord op jouw vraag al tussen de veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Hoe oud moet ik zijn om bij Zeeman te werken?

Voor het werken in de winkel moet je minimaal 15 jaar oud zijn. In veel van onze winkels is de minimale leeftijd 16 jaar. Dit heeft ermee te maken dat je moet kunnen werken met een kassa. Daarvoor moet je volgens de Nederlandse wet- en regelgeving minimaal 16 jaar oud zijn.

Hoeveel uur per week kan ik werken in de winkel?

Dit is per vacature verschillend. Sommige vacatures zijn parttime, met hele flexibele uren of juist meer vastigheid. Het aantal uren staat vermeld bij elke vacature. 

Heb ik een CV nodig om te kunnen solliciteren?

Voor het solliciteren op een baan in de winkel hoef jij geen CV toe te voegen. Het is wel mogelijk om deze toe te voegen, maar geen vereiste. 

Wanneer krijg ik een reactie op mijn sollicitatie?

Wij proberen om je altijd zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Het kan soms zijn dat dit wat langer duurt, maar proberen jou altijd binnen een week een reactie te geven. Wacht jij al langer op een reactie? Stuur dan een reactie op de bevestiging die je via de mail hebt ontvangen. Dan gaan wij het voor je uitzoeken.

Wat ga ik verdienen?

Bij elke vacature kan je een salarisindicatie vinden voor de vacature. Bij de bijbaan vacatures kun je met de salariscalculator uitzoeken wat jij gaat verdienen.

Hoe bereid ik me voor op het sollicitatiegesprek?

Sla niet alleen het adres op, maar ook de naam van de collega met wie jij het gesprek hebt.  

Denk goed na over waarom jij jezelf goed vindt passen bij de vacature. Wat zijn jouw goede eigenschappen? Hier scoor je nog eens extra punten als je ook voorbeelden hierbij kan geven en goed kan uitleggen wat je geleerd hebt.  

Bedenk ook goed wat je zelf wilt weten. Stel vragen die laten zien dat jij oprecht interesse hebt in het werk.  

Lees goed de vacature door en verdiep je ook in Zeeman zodat jij een goed beeld hebt bij Zeeman. 

Ik kan niet op tijd aanwezig zijn bij mijn sollicitatiegesprek, wat nu?

In de afspraakbevestiging staat het telefoonnummer van het filiaal. Neem telefonisch contact op met het filiaal om een nieuwe afspraak in te plannen.

Kan ik in meerdere winkels werken?

Dit hangt af van de winkel waar je werkt. Maar vaak zijn wij juist blij dat je ook in een andere winkel wil werken. 

Kan ik een opleiding volgen?

Het is mogelijk om via Zeeman (en op kosten van Zeeman) een Mbo diploma te behalen (t/m niveau 4). Je krijg daarbij ook nog eens betaald tijdens jouw lesuren!  Verder heb je onbeperkt toegang tot alle workshops via goodhabitz, waardoor jij continu jezelf kunt ontwikkelen.   

Kan ik doorgroeien?

Binnen Zeeman hebben we diverse mogelijkheden om door te groeien. We bieden hiervoor opleidingstrajecten aan met interne workshops. Je kunt uiteindelijk je eigen winkel runnen of een regio aansturen 

Heb je toch nog een vraag?

Via het onderstaande contactformulier kan je contact opnemen met ons recruitment team. Zij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Meld je aan voor de job alert