Zeeman NL
NederlandWijzig
Zeeman NL
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Portugal
Spanje

Ons verhaal

Bij Zeeman houden we van eenvoudig. Maar de wereld van vandaag is helemaal niet zo eenvoudig. Spullen worden te snel afgedankt. En dat geldt soms ook voor mensen. Wij vinden dat iedereen altijd en overal moet kunnen bouwen op een leefbaar bestaan.

De wereld van dichtbij veranderen

Bij Zeeman willen we een forse beweging maken, door een nog grotere bijdrage te gaan leveren. Maar ja, de hele wereld een stuk beter maken is wel een grote opgave voor een eenvoudige textiel-winkel als Zeeman. Liever kijken we dus naar de wereld dicht om ons heen. Daar kunnen we iets betekenen. Voor onze klanten. Voor de mensen die bij en met ons werken. En voor de directe omgeving waarin onze Zeeman winkels staan.
“We willen iets betekenen voor onze klanten en voor de mensen die bij ons werken."
“We willen iets betekenen voor onze klanten en voor de mensen die bij ons werken."

We houden alles eenvoudig

We zijn de kampioen in basics en zijn met meer dan 1.300 winkels in heel Europa dus altijd wel ergens in de buurt te vinden. We zijn er voor mensen die minder te besteden hebben, maar ook voor mensen die er bewust voor kiezen om niet te veel te betalen. Dat kan, omdat we zuinig zijn. Alles eenvoudig houden. Met tijdloze basics voor iedereen. En dat zie je weer terug in onze lage prijzen. 

Wat heb je écht nodig?

Het begint met de vraag: “Wat heb je écht nodig?” Voor jezelf. Voor je directe omgeving. En voor de wereld. Goede materialen gebruiken dus. Zo min mogelijk materialen ook. Langer met je spullen doen.  
"Zuinig zijn is zoveel meer dan alleen maar geld willen besparen."
"Zuinig zijn is zoveel meer dan alleen maar geld willen besparen."

We willen iedereen erbij houden

Bij Zeeman geloven we in zuinig zijn. Daar maken we ons hard voor. We beginnen waar we direct zichtbaar een verschil kunnen maken: bij de mensen dichtbij. Bij onze eigen medewerkers. Bij de mensen die onze producten maken. Maar ook in de buurten waar we met onze winkels deel van uitmaken. Al deze mensen willen we erbij houden. En een goede basis bieden.

Zeeman in cijfers

Meld je aan voor de jobalert