Stage lopen bij Zeeman is samen leren.

Bij Zeeman werken we als een team. Samenwerken is dus belangrijk. Maar het is ook goed om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Onze medewerkers krijgen daar alle kansen voor. En zij niet alleen: veel stagiairs doen bij ons ervaring op. We hebben stageplekken in onze winkels, op ons Servicekantoor en in de Logistiek. Wij leren je graag van alles over ons vak. En daar leren we zelf ook weer van, want stagiairs brengen altijd weer nieuwe kennis met zich mee. Als stagiair ben je daarom een belangrijk onderdeel van het team.
"Ik zocht een stage voor mijn opleiding in de winkel. Ik wilde graag alles leren en bij Zeeman kreeg ik die kans. Ik heb veel geleerd. Hoe je moet omgaan met klanten, hoe je de producten in de winkel presenteert en van alles over de voorraden. Ik mocht alles vragen."

Jouw stage.

Of je nu op zoek bent naar een snuffelstage, meeloopstage of afstudeerstage. En of je nu stage wilt lopen in onze winkel, op een van de afdelingen op ons Servicekantoor of binnen de Logistiek. Samen bekijken we wat er allemaal kan en wat het beste bij je past. Zodat we je goed kunnen begeleiden.
"Ik heb zeven maanden stage gelopen bij Zeeman op de afdeling Inkoop binnen het team Styling. Daar heb ik veel van geleerd en ik heb er veel aan gehad bij mijn latere keuzes. Het leuke aan Zeeman is dat je als stagiair veel ruimte krijgt. Ze willen dat je zelf dingen oppakt. Daardoor kun je in korte tijd veel leren. Ik voelde me echt welkom en ik ben goed begeleid. Mijn studie duurde vier jaar en achteraf was mijn stage een van de leukste onderdelen."

Stageplaatsen.

Ben jij net zo enthousiast als wij? En heb je zin om ons beter te leren kennen? Bekijk dan hieronder welke stageplaatsen we nu hebben.