Zeeman NL
Nederland Wijzig
Zeeman NL
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Portugal
Spanje

Jouw stage op ons servicekantoor.

Ieder jaar doen veel stagiairs bij Zeeman werkervaring op. Wij leren je van alles over ons vak. En we leren ook graag iets van jou, want jij brengt ook nieuwe kennis mee. Daarom ben je als stagiair altijd een belangrijk onderdeel van het team.

Europees servicekantoor.

Op ons servicekantoor in Alphen aan den Rijn werken ongeveer 250 mensen. Samen ondersteunen we meer dan 8.000 collega’s in onze 1.300 winkels in Europa. Dat doen we samen met verschillende afdelingen als één gezamenlijk team. Met één servicekantoor voor alle winkels houden we de lijnen kort. Ook naar de logistiek. Ons distributiecentrum staat namelijk direct naast ons servicekantoor. Via de kantine loop je zo het distributiecentrum binnen.

De stages.

De stageperiodes stemmen we af op de gehanteerde stageperiodes vanuit school. Meestal starten de stages in februari en in september. Wij gaan vaak ruim op tijd op zoek naar een stagiair. Staat er op dit moment geen geschikte stageplek voor jou bij? Stuur dan een bericht naar [email protected] en vraag ons welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Meld je aan voor de job alert