Zeeman NL
Nederland Wijzig
Zeeman NL
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Portugal
Spanje

Over Zeeman.

Zeeman is de winkel voor kleding en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Wij geloven dat dingen beter worden als je ze eenvoudig maakt. En dat doen we voor zoveel mogelijk mensen. Zeeman heeft meer dan 1.300 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg.

Onze kernwaarden.

Zuinig.

Iedereen heeft het tegenwoordig over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij noemen dat gewoon zuinig. Zuinig met de middelen die we nodig hebben. En zuinig op de mensen die voor ons werken, het milieu en onze maatschappij. Want als je overal zuinig op bent, gaan goed én goedkoop prima samen.

Eigenzinnig.

Bij Zeeman maken we er een sport van om goede kwaliteit te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Om dat waar te maken, moet je heel gedreven zijn. Geen blinde ambitie, maar blijven nadenken en altijd doorzetten. We werken graag met ondernemende mensen. Want als je denkt als een ondernemer, voel je je extra verantwoordelijk voor de beslissingen die je neemt.

Betrokken.

Onze collega’s zijn betrokken met elkaar, het werk en de klant. Dat zorgt niet alleen voor een mooi resultaat, maar ook voor een fijne werksfeer. Bij ons kun je zijn wie je bent. Je voelt je welkom, krijgt energie en samen boek je meer vooruitgang. Jouw werk heeft altijd invloed op ons gezamenlijk succes!