Zeeman NL
NederlandWijzig
Zeeman NL
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Portugal
Spanje

Werken op ons Europees Servicekantoor.

Op ons servicekantoor in Alphen aan den Rijn werken ongeveer 250 mensen. Samen ondersteunen we meer dan 8.000 collega’s in onze 1.300 winkels in Europa. Dat doen we samen met verschillende afdelingen als één gezamenlijk team. Met één servicekantoor voor alle winkels houden we de lijnen kort. Ook naar de logistiek. Ons distributiecentrum staat namelijk direct naast ons servicekantoor. Via de kantine loop je zo het distributiecentrum binnen.

Onze uitdaging.

Groei is en blijft een noodzakelijk onderdeel van onze formule. Lage kosten zijn de basis van onze organisatie en alleen door steeds grootschaliger in te kopen, kunnen we bij Zeeman de lage prijzen bieden die onze klanten van ons verwachten.
Er zijn vier hoofdlijnen waar we op sturen:
• Een gezonde financiële basis.
• We verdedigen onze concurrentiepositie: goed en goedkoop zijn ten opzichte van onze concurrenten.
• We streven naar marktleiderschap in onze vier kerngroepen, in ieder land waar we actief zijn.
• We zijn zuinig op mensen, middelen, milieu en maatschappij.
Zeeman is geen beursgenoteerde onderneming, maar een familiebedrijf en voor honderd procent eigendom van de familie Zeeman. We hebben een gezonde financiële basis en zijn onafhankelijk. Dat koesteren we: Zeeman kiest altijd voor continuïteit en lange termijnrelaties in plaats van winstmaximalisatie op de korte termijn.

Afdelingen.

Ons servicekantoor bestaat uit verschillende afdelingen die met elkaar samenwerken. Ons doel? Ervoor zorgen dat onze verkooporganisatie zo kan werken dat onze klanten tevreden zijn. De organisatiestructuur is plat, de processen zijn simpel en de sfeer is informeel. Ook in ons servicekantoor kan iedereen zichzelf zijn. We zijn betrokken bij ons werk en met elkaar. Samen zetten we ons in voor een fijne werkomgeving en een goed resultaat.

Op dit moment hebben wij diverse vacatures beschikbaar op onze ICT afdeling!

Meld je aan voor de job alert