Werken en leren.

Binnen Zeeman vinden we het belangrijk om te blijven leren. Daarom kun je als medewerker binnen de winkel via Zeeman een MBO-opleiding volgen. Je doet dan twee dingen tegelijk: werken en leren. Dit heet een BBL-opleiding. Je gaat één keer in de 2 of 3 weken naar school en werkt de andere dagen in de winkel. Je volgt de opleiding in een klas met collega's van Zeeman. Wij betalen de opleiding. Een mooie mogelijkheid om een MBO-diploma te behalen.
'M'n moeder zei dat ze bij Zeeman verkoopmedewerkers zochten. Ik ben gaan praten en daarna was ik helemaal enthousiast. Het leuke van Zeeman is dat je altijd kunt bijleren. Ik mocht mijn MBO-diploma halen op niveau 2. En nu mag ik zelfs door voor niveau 3. Misschien word ik nu wel assistent filiaalbeheerder of nog meer. Daar ben ik echt trots op.'

Begeleiding.

Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor je opleiding. Maar je kunt wel rekenen op onze hulp. Je krijgt ondersteuning bij je werk in de winkel. En een ervaren collega begeleidt je bij je opleiding. Dat is iemand die zelf de opleiding al heeft afgerond en weet wat er van jou wordt verwacht. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

BBL vacatures.

Ben jij net zo enthousiast als wij? En heb je zin om werken en leren te combineren? Hieronder vind je de openstaande vacatures voor BBL.